Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Pingvintröja nr 2

Förra pingvinbodyn blev jag så nöjd med så jag var tvungen att göra en ny kombo, till storebror den här gången. Marinblå ränder i ärmarna och samma orangea mudd som den första, bara för att jag tycker orange är snyggt och sen finns det en snutt orange på pingvinnäbbarna (heter det näbb kan man fråga sig) som kändes rätt att ta upp. Färgåtergivningen är bättre på livebilden. (När ska jag lära mig att ändra vitbalans i tid?)

Jag är glad att sonen gillar den och de andra hemsydda sakerna jag klär på honom. Det gäller att passa på!

4 comments to Pingvintröja nr 2

  • ‘snyggt!! Å mitt tyg ligger på posten och bara väntar på att jag ska hämta det!! Jiihoo!!

  • Så fint! Vad jag är glad att jag har ett paket innehållande bla det där tyget på väg till mig:)

  • Så snygg! Underbara tröjor båda två i fototrycket!

  • ExD

    Haha! Ja, visst måste man passa på när barnen vill och gillar ens saker! Det kommer ju tider när de hellre vill dö än ha hemsytt på sig. Men jag har en förhoppning om att det kommer tillbaka – kanske när de är tonåringar och vill ha udda grejer som ingen annan har! Då kommer de säkert tillbaka.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1306
Message: Could not connect to token.alt.nucaptcha.com:80

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010