Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Pingvinbyxor

Det är förmiddag och tyst och lugnt. Lillebror sover och jag ska strax sätta igång med mina beställningar. Jag brukar sticka emellan med lite småprojekt ibland och igår när det stora projektet var en fleeceoverall, samma som den här, sydde jag dessa söta muddbyxor. Jag älskar ju fototyget och skulle kunna sy i bara det resten av veckan. Egentligen gjorde jag två såna här byxor men de första sydde jag i stl 80, långa 80 och de blev för långa för sonen. De lägger jag ut till försäljning på Emsters facebook om någon är intresserad.

 

1 comment to Pingvinbyxor

  • Alltså, jag är inte helt frälst på det där tyget. Men när jag ser byxorna på din lilla söting kan jag inte annat än tycka att det är rätt fint!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1306
Message: Could not connect to token.alt.nucaptcha.com:80

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010