Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Luvtröja och förberedelser

I vår familj består julförberedelser inte främst om pyntning och städ av hus, nej både mannen och jag sjunger i en gospelkör som lägger ganska stort krut på våra julkonserter. Veckorna före består alltså dagisdagarna av rep av låtar samtidigt som jag syr beställningar. Ganska behaglig tillvaro och jag njuter för fullt! Lilleman kräver visserligen också uppmärksamhet såklart men i mån av tid sitter jag ju gärna vid maskinerna :-)

För en tid sen gjorde jag  en mysig luvtröja till en nybliven tvååring. Mamman till pojken syr också men fokuserar oftast på annat än barnkläder och därför fick jag göra den här tröjan. Grå jogging med grönt biltyg i luvan. Sprundet mitt fram är kantat med muddtyg och sitter ihop med tre knappar. Jag blev så nöjd och är sugen på att sy varsin sån här till mina pojkar ockå!

Och för er som är intresserade av att gå på en annorlunda och svängig julkonsert och har möjlighet att åka till Linköping 15/12 finns biljetter att köpa här. Dessutom kommer vi åka till Värnamo nu på lördag och tjuvstarta julkonserten. Varmt välkomna!

3 comments to Luvtröja och förberedelser

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1306
Message: Could not connect to token.alt.nucaptcha.com:80

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010