Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Ny vårjacka till mig!

Lagom till våren köpte jag en ny mönsterbok, Sy! Från hoodie till skjortklänning av Jenny Hellström. Jag blev väldigt inspirerad av de fina bilderna och de (ganska) lättfattliga instruktionerna så jag gick loss på en så kallad Eloise Jacket. En slimmad hoodie i med foder och bred mudd nertill. Förutom att det tog längre tid att klippa ut alla 18 delarna, mönster och tyg än att sy själva jackan var det faktiskt inte så svårt som jag trodde.

Själva yttertyget är mörkt jeanstyg utan stretch, innertyget är rödvitrandig trikå. Tyvärr är jag ju redan på gränsen till för tjock (några veckor har gått sedan bilderna togs) för att stänga jackan men jag hoppas på att kunna ha den i sommar ändå, gillar den mycket!

11 comments to Ny vårjacka till mig!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010