Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Randig body

En av mina favoritsaker att sy är bodysar. Dels för att det är mysigt att sy små saker och dels för att kantningen gör att det blir så fin finish på plagget. Den här bodyn gjorde jag för ett tag sen men tror inte att jag har bloggat om den. I halsen gjorde jag sprund istället för vanlig axelknäppning, det blir lite extra som händer på ränderna. Rött och grönt gick bra ihop den här gången (-rött passar väl till allt, eller?).

Av det här grönrandiga tyget har jag sytt både tröja och mössa till Storen här hemma, underbar kvalitet som ser likadan ut efter många tvättar! Speciellt härligt att sy till andra när man vet att kvalitén är super!

3 comments to Randig body

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1306
Message: Could not connect to token.alt.nucaptcha.com:80

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010