Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Halsduken klar

Den här halsduken jag började med i november blev helt klar nu i helgen. Dels tog det fina garnet slut så jag fick använda en alternativ färg för det inte gick att ta hem mer av det ursprungliga. Sen testade jag att blöta halsduken och spänna upp den så att räfflorna (avig-rätamönstret) skulle bli platt. Det gick inte så bra så då testade jag att stryka den vilket blev bättre. Nu har jag fångat halsduken och modellen på bild!

Halsduk_09-12

Halsduk1_10-01

Halsduk_10-01

3 comments to Halsduken klar

  • Men, så tjusigt!
    Du kanske kan lära mig, nån gång :) Vet inte om jag har begåvats med ditt tålamod dock, eller din talang för den delen… Snyggt i alla fall!

  • admin

    Tack! En stickkväll nån gång, det finns ju många intresserade runt omkring. Made by Ina i din närhet är ju proffs!

  • Sara

    Gillar modellen : ) När ses vi härnäst, längtar väldigt efter er!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010