Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Veckans projekt på G

Jaha, nu är stramaljen inköpt och jag har börjat så smått. Projektet är klurigare än jag trodde, ska fota lite och visar bilder nästa gång. I väntan på det visar jag ena sidan på vantarna jag stickade färdigt och fodrade förra veckan. Framsidan visar jag vid ett senare tillfälle, de är nämligen en present till en person och de ska ligga till sig lite i väntan på rätt tillfälle!

Jag trodde det skulle gå lika lätt med fodringen som girlie pearly-vantarna men så blev det inte. Personen kommer få nöja sig med en lite större och en mindre vante för jag fick helt enkelt inte till det. Måste öva :-)

Vita_vantar_feb-10

1 comment to Veckans projekt på G

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010