Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Nya vantar och bloggbryderi

Det kändes som att min blogg behövde en liten uppfräschning utseendemässigt så det har jag sysslat med de senaste dagarna. Jag är ännu inte riktigt klar men det tar tid när jag använder redigeringsprogram, pust.

I dagarna har jag stickat klart mörkgrå luddiga vantar som väntar på sin rätta ägare. Själv väntar jag på mina namnband som ska komma snart.

DSC_1896

Girly_mörkgrå1_1003

3 comments to Nya vantar och bloggbryderi

 • Sara

  Va fin sidan blev!

  Vad jag gjorde… jo det blev en inledning på grammatiken som en jämförelse med syslöjden. Sorterade, klämmande och kännande av tyger, nålsorter och garnstumpar gav tillslut kontentan att vi behöver grupper att sortera in liknande föremål i. Ord är alltid ord, men kan också delas in i klasser…

  48 sidor PowerPoint ska nog få det klarna om ett par veckor. Vänta bara till jag får starta satsdelsfotbollsplanen! Haha. jag är en riktig nörd jag!

  Kram

 • Emelie

  Om den rätta ägaren är jag skulle jag bli mkt glad! Hoppas!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010