Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Min evighetsvirkning

Av någon anledning blev jag för 2 år sedan hemskt inspirerad att virka ett vitt överkast. Det skulle vara grafiskt och fyrkantigt mönster och virkat i rutor som man sen sätter ihop. Jag hittade i en garnaffär ett mönster på en kudde som jag tänkte att man kunde virka många av. Och många har det blivit, närmare bestämt 28 st 40×30 cm virkade rutor som hittills sitter ihop fyra och fyra.

Nu när jag inte busspendlar längre har inspirationen och lusten för projektet falnat en aning, jag tror inte jag har virkat en ruta på ett år, ja sen Julle kom. När jag nu sitter och kollar runt på olika virkade och stickade saker på nätet blir jag väldigt sugen på att göra nåt sånt här , men jag har nu sagt till mig själv att lägga band på mig och först virka klart överkastet. Så får det bli.

4 rutor

Överkast_close up

Överkast3

1 comment to Min evighetsvirkning

  • Kat

    Hej, kul att du gillade min kökssoffa – det gör jag med. Den blev betydligt bättre i vitt än i furu kan jag säga. Men jag vet att de är ganska svåra att hitta, min är arvegods – ibland ska man ju ha lite tur…
    Himla kul att hitta en till virkande vän på nätet, det är alltid kul med fler hemsidor att titta på för inspiration. Och ditt överkast kommer ju att bli kanonfint när det blir klart, det kan man ju redan se!
    Kram Kat

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1306
Message: Could not connect to token.alt.nucaptcha.com:80

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010