Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Röda muddbyxor

De senaste dagarna har det blivit några olika mysbyxor i olika färger men ungefär samma snitt. Några felklipp i muddtyget gjorde att jag fick göra om i midjan på ett par bruna (ej på bild i detta inlägg). De röda klippte jag också fel i, samma fel två gånger i rad, lär jag mig inte av mina misstag kan man fråga sig, men jag lyckades skarva lite halvsnyggt så utsidan är fin i alla fall…

Jag är helnöjd med färgkombon! Rött, vitt och lite lite limegrönt i muddranden.

Röda byxor2

Röda byxor1

2 comments to Röda muddbyxor

  • Snyggt med randig mudd till! Ser att du fått ditt namnband oxå :) Snyggt!

  • emstersalster

    Tack, ja det är lite speciellt att sätta dit namnbanden. Stackars barn som kommer bli tapetserad med dem- jag får nog hejda mig en aning :-D

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1323
Message: Failed DNS lookup for clusters.nucaptcha.com.

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010