Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Nya tyger

Dags att visa bilder på de tygerna jag inhandlade på vår resa. Som jag skrivit förut fanns konstigt nog väldigt lite av roliga trikåer, däremot en mängd fantastiska andra bomullstyger med kuliga tryck. Jag köpte orange trikå  och ljust jeanstyg på Mood (kanske mest för att köpa något där måste jag erkänna…). Inte speciellt dyrt, 12  resp. 10 dollar/yard. En yard är 0,91 m.

Ett ljusgult flanelltyg på Purl i SoHo blev det och resten vanliga bomullstyger men fina tycker jag. Jag hade nog gått loss ännu mer om jag hade haft en liten tjej att göra klänningar till. Vad kan man göra för roliga kläder med tryck till killar?

Tyg1

Tyg2

Tyg3

2 comments to Nya tyger

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1306
Message: Could not connect to token.alt.nucaptcha.com:80

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010