Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Sweatshirt

Först måste jag bara uttrycka min glädje över att ha lärt mig (eller att ha en underbar man som lärt mig) hur man gör thumbnails  i wordpress. Pust och stön men nu kan jag det!

Bastop1

Första vuxenplagget jag gjort, en sweatshirttröja, långärmad i röd-och vitrandigt  lite stretchigt material. Jag utgick från en vanlig bastop från Vero Moda och kollade speciellt hur v-ringningen var gjord. Först bandkantade jag men fick sprätta upp allt när jag kom till v-et, då blev det korvigt och osnyggt. Istället fållade jag räta mot räta och sydde ner mudden med tvillingnål. V-et fick jag till genom att nypa till längst ner i en lagom vinkel och sy en raksöm. Inte vet jag om det är ett vedertaget sätt att göra men så var det på Veros top.

Som tur är hittade jag två snygga modeller som kunde tänka sig att posera!

Lollan1

Lollan2

Bastop3

4 comments to Sweatshirt

 • Vilken snygg tröja!

 • Åh vilken snygg tröja du har sytt! En sån skulle jag också kunna tänka mig att ha i garderoben :)

  Såg att du var sugen på att hänga med på vårutmaninge:) Självklart går det bra:)
  Jag lägger till dig på listan

  Lycka till!

 • emstersalster

  Tack!

 • Malin Ida Engström

  Hej jätte fin tröja!! Har letat runt bland massvis med sybloggar nu i jakt på någon som skulle kunna tänka sig att sy upp en tröja till mig och en vän då vi ska gå i en karneval med temat Gold Fever. Och kan inte för mitt liv hitta någon snygg tröja i guld! Tänkte att du kanske möjligtvis hade velat göra detta? självklart så betalar vi för tröjorna vad du känner är rimligt.
  Om du inte känner för detta så är det okej. Men måste ju fråga :) för annars får man ju aldrig veta. Maila gärna tillbaka svar på min mail malin.engstrom1@hotmail.com. Jätte tacksam för svar!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010