Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Linnetrekvartare

Jag hittade för ett tag sen en blå linnestuv, ca 80 cm som jag tänkte kunde bli trekvartsbyxor nu till våren. Tillsammans med lite blå mudd blev det ganska bra. Mönstret är likt ett par trekvartare jag redan har hemma, som jag verkligen älskar.

Det jag ska tänka på till nästa gång är att ta in bredden på mudden än mer än vad jag redan gjorde. Jag funderar också på att sätta på ett par utanpåfickor men eftersom tyget räckte precis tror jag inte att jag tar tag i saken och köper nytt. Det får bli nästa byxa.

Dålig bildkvalitet men man ser ändå stuket på byxan.

Linnemuddisar2

Linnemuddisar1

6 comments to Linnetrekvartare

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1323
Message: Failed DNS lookup for clusters.nucaptcha.com.

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010