Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Discobyxa

Här kommer en modifikation av trikådressen i förra inlägget. Den här är av denim och orange mudd (jag älskar kombinationen!) och med en nödvändig kil mitt fram. På nåt sätt blev det fel i mönsterritningen så framstycket blev alldeles för smalt så det fick bli lite discostajl idag. Bensluten fick slag, också för att förlänga, vilket blev rätt bra.

Discobyxa1

Discobyxa2

Discobyxa3

Discobyxa4

4 comments to Discobyxa

  • Snyggt gillar sådana kläder

  • Oh vilken häftig byxa. Och tack för kommentaren på min blogg. Vad roligt att du tycker att min blogg är inspirerande. Vad gäller Janome-problemet så blir jag inte klok på det. Idag när jag försökte trä den så gick det på första försöket. Och jag tycker att jag inte gör nåt annorlunda än vad jag gjorde igår. Och då försökte jag säkert 20 gånger utan att lyckas. Förhoppningsvis så handlar det bara om att jag måste lära känna den mer än vad jag redan gör. Hoppas du kommer trivas med din maskin. Jag älskar min….inte just igår bara :-)

  • emstersalster

    Tessan: Overlocker verkar vara ett mysterium ibland men nu längtar jag som bara den!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1323
Message: Failed DNS lookup for clusters.nucaptcha.com.

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010