Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Kuvertbody med applikation

Så har jag då sytt min första body i mjuk stretch med kantning i samma tyg. Mönstret är från senaste Ottobre och verkar helt okej. Om jag gör en till ska jag nog dock förlänga bakstycket lite och förkorta framstycket så att knapparna liksom hamnar på framsidan.

Applikationen gjorde jag efter att ha sytt ihop delarna, det ska jag göra allra först nästa gång, vilket definitivt kommer förenkla sicksackningen runt konturerna. Konturerna lämnar en del i övrigt att önska som man så fint säger.  Men på det hela taget är jag helt enkelt nöjd!

5 comments to Kuvertbody med applikation

 • Snyggt! Men jag fattar att det var lite jobbigt att sy applikationen när man sytt ihop bodyn. Man lär sig verkligen hela tiden tycker jag. Även att du ser ut att vara fullärd när man ser dina plagg =)

 • emstersalster

  Ja, jag håller med om att man lär sig vad man än gör! Det är ju hur som helst fantastiskt kul!

 • Vad fin den blev! Jättefin applikation!

  Jag tänkte också prova att sy den bodyn snart till min son.

  //Marina

 • Lisa

  Jättefin!! Kan du sy en till Sigge? Jag skulle vilja att det stod Sigge på ryggen…

 • emstersalster

  Lisa: Det ska nog gå bra, i alla fall till nästa gång vi ses!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1323
Message: Failed DNS lookup for clusters.nucaptcha.com.

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010