Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Hängselbyxor med båtapplikation

Helgen ramades in av två korta systunder men gick för övrigt i familjens tecken. Jag hann i alla fall färdigt ett par hängselbyxor i stl 80 i smal manchester, gråbrun vilket kan tyckas lite tråkig färg men kombinerat med den röda mudden tycker jag det funkade. För att piffa upp byxorna gjorde jag en båtapplikation i samma muddväv.

Jag kan tillägga att jag försökte mig på fickor i bak först men fick sprätta bort dem för att de dels hamnade för långt ner och dels blev stickningarna fula i mitt tycke. Jag ska göra lite research på fickor och sedan göra ett nytt försök.

Byxorna är ett test inför en beställning på jeanshängselbyxor och de blev som jag hade tänkt så det får bli identiska fast andra färger nästa gång!

3 comments to Hängselbyxor med båtapplikation

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010