Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Snickarbyxor

Till sonens kompis kommer här ett par snickarbyxor i mjuk denim. Önskningen var grön mudd vilket jag tycker blev fint. I bak gjorde jag ett nytt försök till fickor (sprättade på förra byxan) och den här gången gick det bättre. Till nästa gång jag syr i denimen ska jag justera trådspänningen på nåltrådarna, de syns lite väl mycket i och med att jag använde mörkblå tråd till ljust blå tyg. Något generellt tips någon?

Denimen är köpt på Tygaffären, Linköping och mudden på MG Tyger.

6 comments to Snickarbyxor

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010