Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Rutig klänning

För några helger sedan var mamma och jag på Frälsis Secondhand och hittade två roliga tyger och lite gamla mönster. Nu har jag prövat ett av dem, en Simplicityklänning med fickor, blixtlås och infodring. Det var inte det lättaste jag gjort, bara blixtlåset frestade tålamodet några timmar när jag försökte följa symaskinens instruktioner för att sy i blixtlås. Det slutade med att jag sprättade upp allt, kollade hur andra har gjort, bland andra Josefin Design och då gick det lite bättre men fortfarande inte helt perfekt.

Storleken är uppskattningsvis ca 86, kan passa upp till 98 tror jag beroende på arm- och halsomfång. Om det är någon som skulle vilja ha den/titta på den säljer jag den billigt, 80 kr. Jag blev ändå ganska nöjd med slutresultatet och det är inte sista gången jag syr en klänning!

Till sist har jag märkt att det varit problem att komma in på min blogg. Bloggsida.se har haft någon typ av problem och det är inte första gången. Det kommer bli så att jag byter domän inom en snar framtid så att jag har större möjligheter att anpassa bloggen till mina behov, just nu är jag ganska begränsad. Hoppas att ni som läser vill följa med till det nya stället även om det innebär lite krångel för er!

7 comments to Rutig klänning

 • Jättesnygg klänning! Fint med fickorna fram. Du är duktig på att testa nya saker =).

 • Om Elvira kan ha den köper jag den gärna!

 • Jättesnygg klänning! Blir impad att du inte gav upp med dragkedjan. Du verkar ha tålamod kan man säga =)

 • Superfin – speciellt med fickorna fram!
  Jag hänger definitivt med om du byter domän!!

 • Jättefin, både tyg och modell. Infodringarna ser så proffsiga ut med sömmen fram och bak. Snyggt också med fickorna och att du vänt tyget på dem. Dragkedjor är inte det lättaste, jag sprättar ofta när jag syr dem och ändå är man ju aldrig 100% nöjd! Jag följer dig absolut när du byter domän!

 • Nu kan jag intyga att klänningen är lika fin i verkligen och Elvira kommer bli så fin i den! Tack kära vän!

 • emstersalster

  Tack för snälla kommentarer, nu ska jag göra en modifierad uppföljare till Lillasyster. Hoppas på ännu bättre resultat!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1306
Message: Could not connect to token.alt.nucaptcha.com:80

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010