Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

En sköldpadda

Den här hatten var tänkt som en present till en ettåring men en rad obetänksamma misstag från min sida gjorde att jag fick göra den mindre och mindre och slutresultatet blev visserligen bra men den är snudd på för liten för en ettårings huvud. Jag skulle tro att den är perfekt för en liten tjej eller kille på ungefär sex månader. Det blir till att göra en ny!

Tyget är mjuk stretchdenim som jag fått i present, fodret är bomullstyg från en tygaffär i Brooklyn. Sköldpaddan har jag ritat på frihand, den är av muddväv och applicerad med hjälp av flisofix.

7 comments to En sköldpadda

 • söt! men även mindre barn behöver solhattar – du får hitta någon att ge bort den till för den är alldeles för fin för att inte användas!

 • Fin hatt. Inte lätt att få till rätt storlek alla gånger. Trevlig helg!

 • Gillar det du syr! Lägger genast till dig i min blogglista! Kika gärna i å säg hej hos mig med! http://www.miiaoosyr.blogspot.com

 • Söt hatt och gulligt med sköldpaddan! Vilken enorm produktion du har av kläder, nästan något inlägg varje dag! :-) Trevlig helg!

 • Lika snygg som vanligt :D . Jag har gjort mitt första hattförsök nu. Dock lyckades jag inte förstora upp ditt mönster (fick mäta på Ellas gamla solhatt), men jag utgick från det för att se hur bitarna skulle se ut. Inser dock att jag behöver göra några mönsterändringar :S. Tack för all hjälp och ha en bra helg!

 • emstersalster

  Tack för alla fina kommentarer, de värmer!

 • Lisa

  Jag kan köpa den, Alfons skulle kankse passa i den? Han är 8 mån… ta med den på onsdag!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1306
Message: Could not connect to token.alt.nucaptcha.com:80

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010