Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Vagnfilt

hexafilt-klar

Eftersom det har tagit ett tag att få tummen ur har jag lite saker som jag gjort under året som kanske bör visas upp. Jag börjar med hexagonfilten jag virkade under sportlovet i februari samtidigt som jag tittade på nån Grand Slam-turnering, möjligen Australian Open. Jag trodde vi skulle få en pojk, därför valde jag blått, vitt och svart som skulle passa en svart vagn.

hexafilt1

Ett verkligt terapiarbete.

1 comment to Vagnfilt

  • Halloj! Va kul att du äntligen har börjat blogga, som jag har längtat! Vilken grymt snygg filt, den har jag inte sett förut!? Stor kram!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1323
Message: Failed DNS lookup for clusters.nucaptcha.com.

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010