Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Marimekkoklänning

Jag har sytt en sextitalsklänning efter ett gammalt mönster från STIL. Faktiskt inte alls särskilt svårt om man bara är noga med att klippa sömsmånen exakt lika på såväl ärmhål och krage som dess infodringar. Jag fasade en aning för dragkedjan, gjorde antagligen inte enligt regelboken men resultatet blev snyggt ändå tycker jag.

Tyget har jag fyndat på en marimekkoutförsäljning, hade tänkt att spänna upp tyget på ram men blev till slut alltför sugen att klippa i det! Jag blev så nöjd!!

7 comments to Marimekkoklänning

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010