Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Manliga byxor…

…eller i alla fall en killvariant på mina linnebyxor jag har sytt. Min svåger ville ha likadana som sin fru så då gjorde jag en variant med sydda veck på knäna och av HP, nåt slags twill, lite grövre tyg. De blev bra tycker jag men oj vad svårt det är att sy till vuxna när man inte har något färdigt mönster att gå efter! Passformen är ju superviktig.

7 comments to Manliga byxor…

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010