Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Storbeställning

Ja, här kommer en beställning som heter duga, vännen som gjorde den har en egen knodd här hemma och syskonbarn i England som ska få lite färg på sig! Bilden nedan visar en singoallaklänning storlek 62 i Jnys interlock. För klänning och muddbyxor funkar interlocken utmärkt men till mössor får jag nog köpa jersey som är mer stretchig än interlock. Den långärmade raglantröjan är av härlig svart jersey från den lokala Tygaffären i Linköping. Applikationen gjorde jag av grön muddväv och sömmarna i matchande grönt.

Sedan kommer lite smått och gott i olika storlekar. Barnen är i ålder allt från snart född till 2,5 år så det har blivit många olika storlekar.

Mössorna är i stretchjersey, mönstrat på utsidan och svart på insidan. Muddbyxorna är i stl 62/68 och 56 och ska till minstingen i England. Så kul tycker jag eftersom jag har hört att barnmodet i England är mer strikt och kanske inte lika färgglatt som det finns möjlighet till här.  Till sist en hundtandsmönstrad napphållare, inget speciellt att tillägga där. (Beställningen är inte slut där, däremot den svarta muddväven, så mer kommer så småningom :-D )

Innan nu nätbutiken har kommit igång skriver jag dit vad jag för närvarande tar för sakerna ovan om någon skulle vara intresserad av liknande alster.
-Singoallaklänning 200 kr
-Långärmad tröja 150 kr
- Mössa 80 kr
-Napphållare 40 kr
- Muddbyxor stl 56-80 100 kr
-Muddbyxor stl 86-104 130 kr

Det var allt för nu, ha en skön fortsatt vecka!

6 comments to Storbeställning

 • Men vilken fart du har! Hur hinner du?! jag fattar ingenting ;-) jag hinner mest drömma… Men jag är bra på att dricka kaffe :-) Och jag har målat två pallar idag. Du sätter fart på mig iaf. Tack!

 • Lina Melin

  Wohooo!! Ser lovande ut Emma! Du är ju grym! Själv får jag inget gjort…haha….

 • emster

  Louise: Haha, ja kaffet får man inte missa! Städning av hus kommer däremot långt ner på listan…
  Lina: Jag glömde ta kort på tågmössan men den är klar i alla fall!

 • Vad mycket du sytt, kul med storbeställning! Jätterfina saker!

 • Va fint allt var! Snygg applikation! Jag tycker det funkar att sy i interlock, men man får då ändra måtten lite och göra större. Det blir ju lite varmare med interlock än jersey när vintern kommer…

 • Å så fina saker! Å landskapsbyxorna är ju helt underbara!! Å så roligt med en storbeställning!! =o) Grattis!!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1306
Message: Could not connect to token.alt.nucaptcha.com:80

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010