Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Fleecejacka

Nu i höst har Julle fått en fin klarblå väst att ha innan den riktiga kylan slår till. Till den behövde han en fleecejacka eftersom han växt ur den han hade i våras. På Olssons hittade jag brun fleece som jag tyckte var lagom tjock. Till det valde jag att kanta och mudda med samma blå kulör som västen. Jag utgick ifrån ett raglanmönster, förstorade en aning och satte krage och dragkedja på den.

Tyvärr hade jag inte så mycket mudd så att jag hade råd att klippa den i spiral och på så sätt slippa fula skarvar. Om jag gör en till ska jag helt klart undvika det.  Från Bibbis hittade jag en ny dragkedja med ring i kläppen som passade fint till jackan.

4 comments to Fleecejacka

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010