Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Nytt i butiken och randig luvtröja

För länge sen sydde jag en luvtröja till Julle med fuskfickor och fodrad luva. Den här gången ville jag göra en med riktiga fickor som jag tänkt ut från början hur konstruktionen skulle vara. Jag valde en turkos- och svartrandig velour och matchade med turkos jersey till detaljerna. Fickorna var kluriga men efter lite tänk kom jag på ett sätt som funkade och faktiskt blev snyggt.

I Butiken har jag lagt upp tumlösa vantar för de minsta, sydda av stretchjersey och mudd, fodrade med svart fleece. Kolla in!

6 comments to Nytt i butiken och randig luvtröja

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010