Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Tröjor var det här!

Ja, det har nog blivit uppåt åtta tröjor på raken de senaste dagarna så ikväll var jag tvungen att bryta av med en kjol. Mer om den vid ett senare tillfälle! Den svarta tröjan med en etta på ryggen är en present till en nybliven ettåring förstås. Framsidan är helt svart, inget speciellt att visa där. Kantningen är gjord i jersey, samma tyg som själva tröjan. Jag hoppas storleken, 86 är tillräcklig för jag märkte först i efterhand att tyget är aningens stumt, några dagar hittade jag underbart stretchig jersey i stuvhögen på Ohlssons. Den hade jag velat använda istället.

Sedan var jag ju tvungen att testa det gula fordonstyget från Jny Design och det blev en långärmad tröja med långa muddar till sonen. Kantning med Stoff och Stils mudd. Under tiden jag gjorde den här tröjan tog en annan modell plats i huvudet, därav den myckna tröjproduktionen. Även dessa tröjor visar jag i ett senare inlägg.

3 comments to Tröjor var det här!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010