Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Mera moln

Jag tänkte visa lite nya tröjor i de fina molntygerna. Den här modellen har knäpp på axeln och är ganska tajta. Ärmen är smal och har lång mudd. Jag älskar den här tröjan, tycker det är så snyggt när ärmen är lika smal som mudden. Dessa har jag sytt upp till klädpartyt om några söndagar men tills dess får de ligga i butiken om någon önskar sig en molntröja i stl 80 eller 86.

Mönstret har jag hittat på själv men måtten har jag tagit från en kortärmad ottobrebody. Molnen Jny Design och mudden från Stoff och Stil.

4 comments to Mera moln

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010