Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Smala muddbyxor

Molnen gör sig till allt tror jag visst. Här som smala muddbyxor med vit mudd. Dessa har jag också gjort till klädpartyt nästa söndag.
Ikväll har mannen varit på grabbkväll och landskampsfotboll och jag har haft pysselkväll med tjejkompisar! Det är inte ofta vi umgås på varsitt håll och dessutom så könsuppdelat men ibland är det trevligt! Mina vänner stickade och virkade och jag själv klippte ut mönster, fäste trådar och annat smått och gott.

Jag passar också på att visa en liten goding i Emsters Alster mössa och dregglis. Nya grejor är på väg :-D

5 comments to Smala muddbyxor

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010