Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Award

Av Onomak har jag fått en award, tack så hemskt mycket! Till den hör att man ska berätta om tre saker som ligger en varmt om hjärtat, visa sitt favoritfoto samt skicka vidare till 5 andra bloggar. Here it goes:

- Min familj, jag längtar alltid hem till mannen och sonen som i höst är hemma tillsammans.
- Sömnaden. Det är så kul att utvecklas inom ett område och att skapa något fint som kan komma till användning.
- Kören. Genom Mercy Gospel Choir får jag i musiken uttrycka min kristna tro!

Min bästa bild på Julius, ett par veckor gammal. Genom en datainlåsning på vår gamla dator ”försvann” alla våra egna foton på Julius första tid och därför är de få bilder vi har extra värdefulla.

Jag vill skicka vidare awarden till fem andra bloggare. Det är möjligt att de redan har fått den här men jag vill ändå uppmärksamma dem lite extra.

Atten Katten Noa
Flyg Fula Fluga
Idébancken
Liten Zumo
Makrill

5 comments to Award

  • Vilken fin bild! Vi blev också av med alla bilder på sonens första två månader i en datakrach :-( , jag hade gjort backup på alla bilder dagen före han föddes.

  • tack, så glad jag blir! det värmer när någon uppmärksammar en, speciellt om det är någon man själv tycker är inspirerande!!! tråkigt med era bilder, men den här är underbar! KRAM!!

  • Wiiihii min första award!!! Tack söta du! Säger som makrill: det värmer, särskilt när det är någon man själv inspireras av!

  • Hihi! Jag blev glad i hela kroppen när jag upptäckte att jag fått en award! Har gått och sugit på denna karamell ett tag nu… jag som blir inspirerad av dig och alla dina alster! Tack så ödmjukast! Ska förvalta den väl ;-)

  • Grattis till din award – den är du värd:)

    Och tusen tack för att jag fick en av dig:) Det värmer verkligen, det känns så kul att någon gillar det man gör – tack snälla rara:)

    /Lena

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010