Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Bambubodys

Det är så kul att jobba med olika tyger och material när man syr! Speciellt roligt har det varit att göra dessa bodys, sydda i tyget Iris Visa som Strömming säljer. Tyget är alltså interlockstickat i 70% bambu och 30% bomull. Det känns fint att två bebisar ska få ha ett så mjukt material närmast sin kropp!

Färgerna är underbara, en mjukt gul nyans och en härligt grön färg som är lite svår att återge här på bilden. Den gula stämmer bra ihop med verkligheten. Kantningen är gjord av samma tyg fast baksidan, det är det bästa med interlock att de ser likadana ut på båda sidor. Bambubodysarna kommer med till klädfikaträffen på söndag och läggs därefter ut i butiken om de inte är sålda.

3 comments to Bambubodys

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010