Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Halsvärmare

En av mina vänner önskade sig smarta halsvärmare till sina barn. Vanliga halsdukar är ju lite bylsiga så då gjorde jag lite tajtare kragar, har sett flera andra såna i andra bloggar och tyckte det såg funktionellt och snyggt ut. De är fodrade med fleece och sitter ihop i bak med påsydda kardborrband. Barnen testade dem igår och då kom vi fram till att de behöver vara lite högre för att täcka hela halsen och snibbdelen i fram ska förlängas en aning. Nedan visar jag en inte alltför glad modell som absolut inte tänker ha halsvärmare på sig :-) Men bilden visar i alla fall hur den sitter…

7 comments to Halsvärmare

 • Vilken supersmart modell! Kanske man kan få ”stjäla” den..?
  Hur som helst var det smart och snyggt!

 • Snygg och smart! Jag har nåt liknande, tanken halsvärmare, inte exakt samma modell , tankarna. Roligt att läsa ett inlägg på samma ämne som man tänker på själv.
  Fotomodellen ser ju inte allt för nöjd ut men jag gissar att får h*n på sig en overall och får komma ut i kylan så lär smilbanden gå uppåt.. =o)) Sötnosen!! Vad dom får stå ut.. Mina barn är också provdockor här hemma..

 • Ser jättefin ut! Har precis lagt ut min variant av halsvämare, dock utan livebild:) Vad bra det blir att sätta namnlappen som du gjort, kanske jag måste testa nästa gång?!

 • emster

  Absolut att man ska inspireras av varandra, det gör ju jag hela tiden!

 • Väldigt fin! Smart modell – och vilken lite söting till live-modell;)

  /Lena

 • Vad fint! Jag funderar också på något i den stilen, fast tänker mig smal bak och knäppning fram istället. Vet inte vad som är mest praktiskt… Men skönt med något i halsen i vilket fall. :)

 • Gud vilken bra idé!
  En kompis till mig som spelar fotboll har bett mig sy en krage till honom som han kan ha på träningarna. Har inte riktigt fattat vad han menade för krage tills det att jag ramlade in här. Hur smart som helst!

  Har inte haft tid att läsa så mkt bloggar på sista tiden så jag hade en del att läsa igen hos dig. Kan säga att jag är riktigt imponerad över allt du syr, det blir så fint! Man ser även att du blir duktigare och duktigare hela tiden :)
  Hoppas allt är bra!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010