Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Långärmad tröja

Så var det dags för en tröja till Lilleman igen. I somras gjorde jag en hel del kortärmade men nu var det dåligt med långärmade i garderoben. Från Stoff och Stil köpte jag ett underbart stretchtyg i svart och vitt smalrandigt. Detta matchade jag med apelsinfärgade muddar och kantning. Jag är själv väldigt nöjd, både med modellen och färgerna. Däremot hade jag problem med hoppstygn när jag sydde halskanten med tvillingnålen. Någon som har nåt tips för att undvika det?

11 comments to Långärmad tröja

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010