Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Omlottbodys

Jag älskar att göra små bodys, att välja tyg och mudd och att se finishen som kommer av kantningen! Dessa två gjorde jag för att jag hade en beställning på en body och när jag ändå hade mönstret framme klippte jag till två extra. Tygerna är köpta på syfestivalen för några veckor sen och nu är de tvättade och redo att användas!

Draktyget är i interlock och det turkosa i jersey, från Znok Design respektiver Jny Design. Bodysarna (stl 62)  kommer läggas ut i Butiken för försäljning.

6 comments to Omlottbodys

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010