Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Pimpade pyjamasbyxor

En av mina vänner beställde en tvådelad pyjamas och jag fick i stort sett fria händer. Jag tänkte mig ganska basic, röda elefanter på både tröja och byxor. Sedan blev det en liten tygmiss från min sida och elefanterna var nästan slut efter att ha gjort tröjan. Därför sydde jag röda muddisar och applicerade knälappar i elefanttyget. Tröjan är levererad och jag glömde bort att fota men här kommer byxorna!

5 comments to Pimpade pyjamasbyxor

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010