Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Babyfilt

Och här är en present till nyingen i förra inlägget, en filt i jersey och sån där supermjuk fleece som jag inte riktigt vet vad den heter. Någon som vet? Fleecen är inköpt på Ohlssons, aporna och den röda muddväven är från Stoff och Stil.

Nu blir det ännu lite mer adventsstädning. Är inte så pysslig av mig så det krävs krafttag för att det ska bli julfint här hemma. I morgon väntar en heldag i Eksjö med min kör, julkonsert står på schemat. Ska bli så kul! Trevlig helg!

7 comments to Babyfilt

 • Härlig filt med jättefin tygkombination.

 • Jättesöt filt!
  Visst är tyget underbart, jag har tre olika hemma, svart, rosa och så blå med stjärnor som dig.
  Vi har fått in (jag jobbar på ovannämnd affär) den som cuddle fleece (kramgo fleece) och det är den verkligen! Dock luddar den fantastiskt mycket när man klipper den :/

 • Superfin filt – snygga färgkombinationer! Eksjö är så gott som mina gamla hemtrakter. Är uppvuxen ca 2 mil väster om den lilla trästaden :)
  Tack för jeanstyget föresten – det var precis ett sådant tyg jag var ute efter. Hur var det nu, är det tvättat eller inte? Kram!

 • emster

  Makrill: Vad bra att du blev nöjd! Tyget är tvättat och hängtorkat så det är bara att börja sy. Ska bli kul att se resultatet!

 • Maria Bark

  Hej Emma!

  Hur gör du när du kantar så mycket som det blir på en filt? skarvar du? Muddväv? Syr du fast med overlocken och sen kantar med tvillingnål eller? många frågor….

 • emster

  Maria: Ja, precis så. Syr fast med OL:en muddvävsrätan mot den sidan jag vill ska se snyggast ut. Sen viker jag över mudden och syr fast med tvillingnål. Om jag har fleece underst (eller nåt annat gosigt) så syns inte den råa muddkanten alls nästan.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010