Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Fordonsmössa

Jaa, jag har bara två mössor att bjuda på ikväll, det har varit galet mycket att göra de sista veckorna och det har inte blivit mycket sytid över. Dessa syddes hursomhelst ikväll och i vanlig ordning blev det två stycken av samma sort. Tyvärr inte bara för att vara effektiv utan för att den första blev för liten. Mössan är till en vuxen man som önskade sig svart eller grått. Och det ska han få förstås men jag kunde inte låta bli att fodra den med de snygga olivgröna fordonen, vilket också passar bra till hans yrkesval, hihi. Om han vill vara lite crazy nån dag går det bra att vända mössan ut och in för skarven sitter på den svarta sidan över namnlappen.

1 comment to Fordonsmössa

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010