Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Fleece att sova i

Idag var det min tur att få följa med till dagens förskoleinskolning. En för min del lugn stund med kaffekopp i handen inomhus medan Lillen fick leka med fröknar och barn utomhus. Idag var det ju inte lika bitande kallt ute som det varit de senaste dagarna. Mycket information blev det och en del nytt behöver införskaffas. Bland annat sover barnen ute för det mesta och då kan det vara bra med en fleecedress i åkpåsen. Det blev dagens uppgift (efter att ha gjort klart en av beställningarna, mer om det en annan dag). Grå fleece från Tygaffären och mudd från Stoff och Stil i bränd orange blev byxa och jacka.

Fortfarande är jag ingen stjärna på blixtlås men idag behövde jag bara sprätta en liten snutt efter att ha satt dit den ut och in :-)

Dressen är lite stor fortfarande, sydd i stl 92 men förhoppningsvis kan han ha den hela säsongen.

6 comments to Fleece att sova i

  • Men jisses så snygg den är!! Väldigt snyggt med kantbandet och dragkedjan på jackan – och du är visst bra på dragkedjor :)

  • Imponerande! Hur snygg som helst.
    En annan hade ju gått till HM och köpt nåt…stackars mina barn ;)

  • Superläcker å den ser ju himla varm och gosig ut:) Tror att våra barn är ungefär i samma ålder och storlek ser det ut som. Jag gör oxå alltid för stort med tanken på att hon snart ska växa i det…men visst ser det lite roligt ut ett tag:)

  • Vilket supersnyggt set! Å dragkedjan ser helproffsig ut. Kantade du först å sydde på dragkedjan sen eller gör man på nåt smidigare sätt? Får klart sättas upp på ”att testa på”- listan :-)

  • Hej jag undrar om du fortfarande syr fleece dressar? Jag har letat som en dåre efter en delad dress till min son i stolek 92 och råkade hitta din hemsida och blev överlycklig. Skulle bli jätte glad om du svarar- skriver även på mejlen kommeterade mest här för att du skulle få upp detta inlägget och se vilken jag menar.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010