Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Åkpåse till sovstunden

På Julles förskola sover barnen utomhus vilket är jättebra tycker jag. I vår familj har vi dock aldrig sövt honom utomhus så det kom lite nya behov klädmässigt. Dels fleecedressen i förra inlägget och dels en ny åkpåse. Vi var runt i lördags för att hitta en bra men de flesta var lite korta tyckte vi. Då fick jag åka hem och spåna på en modell som var tillräckligt enkel för att jag skulle fixa det men ändå funktionsduglig och lite snygg. Här är alltså resultatet, inte riktigt klar än men jag tänkte vänta tills han har testsovit några gånger.

Modellen gjorde jag alltså själv men jag såg en åkpåse från Babytravel som jag tog inspiration från gällande silhuetten och dragkedja på mitten. Anledningen till att påsen är lite speciellt skuren längst upp är att man ska kunna sätta en dragkedja eller knappar så att huvudet omgärdas av gosigt tyg.
Yttertyget är ett mörkblått manchestertyg som jag fått av mamma för länge sen. Innertyget är ljusblått cuddle fleece från Ohlssons.

5 comments to Åkpåse till sovstunden

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010