Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Hängselklänning

Idag är dagen när min overlock ska in på service! Den kommer bli så glad tror jag över att få sina knivar slipade och bli helt ren och fin. Under tiden jag är symaskinslös  får jag bli lite duktigare på att skriva inlägg istället, har en hel del alster som jag inte hunnit blogga om.

Här till exempel är en ny hängselklänning i stl 80 som jag gjorde, egentligen för att kolla om jag kunde. Jag har nämligen inget självklart klänningsmönster utan har utgått från en Gynthermodell på överdelen. Därför experimenterar jag lite nu för att få till lite modeller. Jag tycker det är lite svårt men jag får lära mig på vägen helt enkelt.
Den här är vändsydd på överdelen och har tryckknappar på axlarna. Två fyrkantiga fickor i fram och nertill är den fållad med våffelsöm. Tyget har jag köpt på loppis. Klänningen har ingen ägare utan jag kommer lägga ut den i Butiken så småningom.

5 comments to Hängselklänning

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1306
Message: Could not connect to token.alt.nucaptcha.com:80

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010