Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Ziptröja

Någon gång förra vårvintern sydde jag en ziptröja, utan mönster och väldigt mycket på frihand. Den var till sonen i stl 68 och den hamnade här på bloggen. Jag fick en beställning på en röd ziptröja och tänkte mig röda muddar till den. Vad jag inte tänkte på var att det var väldigt svårt att hitta rätt röd färg att matcha till själva tröjan. Jag hade mörkröd och lite ljusare klarröd men inte exakt den tomteröda nyansen som sweatshirttyget hade.
Det slutade med att jag fick göra samma kombination som min första ziptröja och jag gillar verkligen den mudden, röd, vit och lite lite limegrönt. Den är köpt på Ohlssons, sweatshirttyget på Stoff och Stil och dragkedjan i USA.

Ziptröjan, cardigan i förra inlägget och värmarna nedan var delar i en beställning före jul. Jag var orolig att tröjorna skulle bli för stora och beställaren var orolig att allt skulle bli för smått så allt slutade lyckligt!

6 comments to Ziptröja

  • Toksnygg!!! Jag tycker det är så himla svårt att få till dragkedjan snyggt. Utvändigt är en sak – men jag är så nördig så jag vill att även insidan ska se snygg ut om man väljer att inte knäppa dragkedjan!!! Hur har du gjort? Kram och gott nytt år!!

  • Snyggt! Undrar när jag ska tordas ge mig på dragkedjor överhuvudtaget?! Det var minst 15 år sedan sist:))

  • Supersnygg! Älskar det röda och det randiga!

  • Vad fin den blev! Jag har också sytt en hoodie men mudden längst ner töjde sig lite när jag sydde ihop den med dragkedjan så det blev inte helt hundra. Hur gör du, har du en remsa mellanlägg för att stadga upp mudden kanske?

  • emster

    Makrill: Jag gör dig nog besviken men jag syr bara på dragkedjan räta mot räta så den syns inifrån!
    SAH: Du har en poäng där med mellanlägg men jag tänkte inte ens på att jag kunde behöva det, hade nog lite tur med mudden!

  • OYB

    Grymt snygg!! Så himla duktig du är på att få till bra mönster! De randiga muddarna blev läckra till!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1323
Message: Failed DNS lookup for clusters.nucaptcha.com.

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010