Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Fleecebuff

Några gånger förut har jag gjort en halsduk av jersey som sitter ihop som en vid tub och som man kan vira två varv runt halsen. Jättesköna och väldigt användbara. Dock går det åt väldigt mycket tyg, ca 90 cm lång  med fullbredd 180. Härom veckan fick jag en förfrågan om att göra en röd sån i födelsedagspresent. Jag sa att visst kunde jag det men mindes i efterhand att jag hade inte tillräckligt mycket röd jersey och efter en stadstur blev jag varse att det inte fanns någon röd jersey i hela stan.
Jag köpte i brist på annat lite röd mudd och kom sedan på hemma att jag kan ju göra en tub som är fodrad med röd fleece. Dessutom kan jag ju göra det smal och ”hög”, så att man trär den över huvudet så att den bara faller ner lite draperat på halsen. Så här blev det.

Nackdelen är att den är ju specifik för utomhusbruk i och med fleecen men å andra sidan är den väldigt varm och gosig. På det hela taget blev jag väldigt nöjd med misstaget. Dessutom fick födelsedagsbarnet den ena buffen och jag fick den andra!

3 comments to Fleecebuff

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1306
Message: Could not connect to token.alt.nucaptcha.com:80

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010