Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Väpnarmössa

Här kommer en väpnarmössa till en minibebis! Modellen är superbra eftersom den smiter åt kring kinder men ändå inte åker ner i ögonen. Tyvärr har inte jag hittat på den själv utan en vän som påstår att hon själv inte kan sy men jag fick gärna göra en likadan om jag ville. Helt likadan blev den nog inte, min är fortfarande inte helt perfekt på hjässan i passformen men grundmodellen är bra.

När bebisen som fick mössan provade den tyckte en av mina vänner att lille M såg ut som en av Tengils soldater från Mio min Mio. Kanske inte helt klockrent att se ut som en av dem men han blev ruskigt söt. Får hoppas på en livebild snart!

Tilläggskommentar: Efter att ha läst på om Astrid Lindgrens klassiker vet jag nu att Tengil hör hemma i Bröderna Lejonhjärta och ingen annanstans. Tack, kära svägerska!

6 comments to Väpnarmössa

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010