Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Vuxenhoodie

Jag har gjort en velourhoodie till mig själv! Härom veckan såg jag så snygga hoodies hos Rino som jag tänkte var precis min stil. Istället för luva hade hon gjort en hög mjuk retrofodrad krage. I senaste Otteobre fanns det en luvtröja upp till 170 så jag utgick från det mönstret men gjorde en egen krage istället. Tänkte först också ha nåt fint retrotyg i kragen men så blev den ful första gången och sen hade jag inte mer av det örngottet så då valde jag lime- stjärnjerseyn från Jny Design istället.


Nästa gång ska jag stryka fast mellanlägg i kragen så den blir lite stadigare, kan nog bli fint.

Min lilla namnlapp skulle inte synts så bra på brunt så jag sydde på den på en bit av lime-tyget och zickzackade sedan fast den på tröjan.

10 comments to Vuxenhoodie

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010