Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Bodys till nykläckta

Tänka sig att jag har organiserat alla mina tyger i garderoben idag! Nu ligger alla sorterade i högar efter kvalitet och i viss mån färg. Jag märkte att jag hade en hel del sömnadsrelaterat som jag inte riktigt vet var det hör hemma. Ofärdiga plagg, plagg som inte blev bra, utklippta mönsterdelar osv. Vad gör man med det?

Dessutom har jag sytt två stycken bodysar i stl 62 som inte har någon ägare än. Jag tänker lägga ut dem i butiken för försäljning i väntan på att nån liten söting i min närhet föds.

7 comments to Bodys till nykläckta

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010