Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Sommarklänning

Efter flera halvdana klänningsförsök så kommer till slut den här som ska sitta fint på en liten ettåring i sommar. Jag har skrivit förut om hur jag tycker det är svårt att göra bra klänningar, det är lätt att få för djup ringning, för stora ärmhål, ja dålig passform helt enkelt.
Den här gången flöt allt på fint tills jag skulle kanta. Jag gjorde halsen och ena ärmhålet och även den andra. Nästan. Det visar sig fattas 2 cm vitt kantband och jag hade inte mer hemma. Suck. Naturligtvis fick jag sätta klänningssömnad på paus till jag hade införskaffat mer kantband. Sprätta, gör om, gör rätt. Till slut blev den klar och ivägskickad och beställaren blev nöjd och glad!

8 comments to Sommarklänning

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1306
Message: Could not connect to token.alt.nucaptcha.com:80

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010