Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Mer bodysar

Ja, jag fortsätter på bodytemat. Det är tänkt att jag ska ha ett klädparty tillsammans med en vän och jag tänker då sy upp lite plagg som jag kan ha att visa. Bodysarna i förra inlägget såldes och jag har nu gjort nya i stl 62. Även dessa ligger i butiken, vill någon ha säger jag inte nej förstås- bodysar är nästan det roligaste att sy tycker jag.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1306
Message: Could not connect to token.alt.nucaptcha.com:80

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010