Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Namn på rumpen

Efter att ha sett dessa byxor ville en moster ha likadana till sin systerson och dessutom lite mer plagg runtomkring. Att göra applikationer tar lång tid och är ganska pilligt men det är oftast värt det för det är ju så kul att se resultatet. Hoppas Rasmus trivs i sina byxor!

Längtan efter våren kom ordentligt nu i helgen när solen tittade fram. I väntan på den har jag gjort några små försök att ”våra” till bloggen lite. Om inte annat så förnöjer ju ombyte!

5 comments to Namn på rumpen

  • Fina kläder! Förstår vad du menar med vårkänslor…

  • Vad mycket snyggt du har sytt under tiden jag inte har haft koll :-) Finfina bodysar och riktigt snygg hoodie till dig själv.

  • Jisses, vad du syr!!! Jag hinner ju nästan inte med att läsa dina inlägg :) Fina kläder som alltid och jag håller med om applikationerna – pilligt men helt klart värt besväret!

  • Anna

    Det är min som som har äran att bära de fina byxorna! De är supercoola o superfina!! Är så tacksam för att P beställde dem från dig.:-) Ser flera fina kläder här på din hemsida så jag blir verkligen intresserad av att beställa mer…..

  • emster

    Anna: Åh, vad kul att de passade, och tack för de fina orden, du är såklart välkommen att beställa mer!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010