Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Jeans blir kjol

Så inspirerad man kan bli av att surfa runt och kolla in andras bloggar. Av naturliga skäl blir det mycket sybloggar men även lite inredning, blommor och ett par vardagsbloggar brukar få besök av mig. Den här veckan såg jag på ExDesigns blogg att hon hade gjort en så snygg jeanskjol- det perfekta vardagsplagget! För att liva upp min skolvardag brukar jag försöka ha klänning eller kjol på torsdagar. Thursday betyder ju som bekant Skirts day- och svar ja, jag är engelskfröken!

Tuten kommer härifrån och det var verkligen inte alls svårt. Det som möjligen var lite klurigt var att veta hur mycket extratyg man skulle klippa till för att skarva och jag ser på bilderna, speciellt bak att jag skulle kunna tagit lite mindre tyg. Det kommer definitivt bli fler såna här för i garderoben finns fler jeans som inte duger till byxor längre men som ändå sitter bra upptill. Kjolen sydde jag helt utan overlocken så det är fritt fram för alla som känner sig hugade!

6 comments to Jeans blir kjol

  • Åh! Får flashbacks från högstadiet då jag sydde en sådan här kjol. Det som var mindre snyggt då var att den skulle vara betydligt längre och de gamla knäna som blivit formade från år av användning fanns kvar även på kjolen… Inte så himla nice : ) Du lyckas dock som vanligt, mycket användbar kjol!

  • Snyggt! Jag minns oxå att jag sydde en sån på 90-talet, men den här är ju betydligt snyggare. Mer stilren :)

  • OYB

    Jättesnygg!! Kul när man kan använda sina gamla kläder och göra till ett helt nytt plagg!

  • Jättefin kjol. Perfekt att få användning av gamla jeans.

  • Åh vad kul! Den blev verkligen jättefin! Hoppas att du kommer att använda din lika mycket som jag har gjort, för min har verkligen blivit ett populärt plagg.

    Den passar också bra till din velourhuvtröja, för den är väl den du har ovanpå? Jag har för övrigt just lagt ut en velourtunika på min blogg – heja velour!

  • jättefin! snygg längd på den, jag har sytt sådana här med, har en på gång av ett par gråa ginatricot-jeans =)

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010