Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Nya tyger och fråga

Jag har tyvärr inte varit på Syfestivalen i Stockholm och köpt dessa tyger utan fick nöja mig med näthandel. I höstas kom jag dock dit och handlade en hel del! Det är ju så kul att få klämma och känna på de olika kvalitéerna och kanske hälsa på människor man bara haft en bloggbild av förut. Däremot tänker jag mig eventuellt till festivalen i Jönköping i april. Vet någon något om den, vilka olika utställare som kommer osv?

Tygerna ovan är inhandlade på nätet och från JnyDesign. Åtminstone två av tygerna är lite tjejiga, cerisa moln och rosa stjärnor och eftersom jag har en liten kille har det inte funnits sånt i mitt förråd förut. Det var hursom helst väldigt kul att sy av dem och det blev två mössor den här gången. Lagom till våren är de fodrade med vit stretchig jersey. De ligger i butiken om någon är intresserad.

Lille mannen själv verkade dock uppskatta mössan och ville inte ta den av sig i första taget…

5 comments to Nya tyger och fråga

  • nice med nytt tyg! Så fin lillkillen blev i rosa stjärnor! =o)

  • Selina

    Mysigt :) Vet inget om Jönköping men jag följer gärna med!

  • emster

    Selina: 8-10 april, antingen fredag eller lördag för min del. Du får väldigt gärna följa med, vi kanske blir en bil härifrån då!

  • Fina tyger!! Jag har ett annat mössuppdrag till dig förresten! 2 svarta mössor med mitt jobbs logga på! Kolla in den gröna ”blomman” på http://www.ambius.se Tror du det är genomförbart? Kram!

  • Hej! Hade också tänkt åka till Jönköping den helgen, har inte kollat runt en massa men jag vet att e-slöjd ska dit iaf. Hoppas det blir lite mer roligt när man har för långt till Stockholm! Tycker att du ska låta grabben behålla mössan för han va jätte fin i den!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010