Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Mer tyg

Idag kom ett paket från Stoff & Stil så jag var snabb och hämtade ut det. Jag glömmer alltid lite vad jag köpt men här kommer lite bilder. Jag köpte även lite enfärgad mudd och till sist en bit tunt jeanstyg som jag inte är säker på att jag gillar :-) .

Jersey, ränder och apelsinfärgat

Svårt att fånga på bild men denna koksgrå velour är supersnygg.

Vävda tyger, fina eller hur!

Och så lite fleece!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010